Νέα / Ανακοινώσεις

  • Homepage
  • Άρθρα
  • «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» – ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» – ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 

Tο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με το γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος ενημερώνουν ότι, στα πλαίσια της εκστρατείας «Η ώρα της γης» για το 2023, όλες οι Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές θα παρέχονται δωρεάν το Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023.

Μετρώντας ήδη 16 πετυχημένα χρόνια, «Η ώρα της Γης» αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία για το περιβάλλον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Ταμείου για τη φύση «Πολίτες σε περισσότερες από 190 χώρες θα μετατρέψουν αυτά τα 60 λεπτά σε εκατομμύρια ώρες δράσης και ευαισθητοποίησης και θα στρέψουν τους παγκόσμιους προβολείς στον διπλό κίνδυνο της απώλειας της φύσης και της κλιματικής αλλαγής».

Στα πλαίσια αυτής της παγκόσμιας εκστρατείας, καλούμε το κοινό να γνωρίσει και να χρησιμοποιήσει τα λεωφορεία μας εντελώς δωρεάν και να συμβάλει με αυτό το τρόπο στη δική μας εκστρατεία με σκοπό τη ευαισθητοποίηση του κοινού και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

Τονίζεται ότι οι μεταφορές θα παρέχονται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά με βάση το πρόγραμμα που ισχύει τα Σάββατα και τις Κυριακές και τις Δημόσιες Αργίες.

Σημειώνεται ότι την μέρα αυτή δεν θα χρειάζεται να γίνεται ακύρωση εισιτηρίου στα λεωφορεία!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:    ΤΗΛ. ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΗΣ 8000 5200    ΤΗΛ. +357 23819090

elGreek