Λεπτομέρειες Είδησης
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Sunday, May 31, 2020
 

Από την Κυριακή 31/05/2020 θα αρχίσουν πάλι να εκτελούνται δρομολόγια τις Κυριακές και τις Δημόσιες Αργίες.
 

Τις Κυριακές τα δρομολόγια θα λειτουργούν με το υφιστάμενο πρόγραμμα για τα Σάββατα.


Οι επιβάτες ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να χρησιμοποιούν το αντιβακτηριδιακό τζελ, που είναι διαθέσιμο σε όλα τα λεωφορεία μας, για να καθαρίσουν τα χέρια τους οταν επιβιβάζονται στο λεωφορείο.


Οι επιβάτες ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να διατηρούν την προτεινόμενη απόσταση ασφαλείας μεταξύ των άλλων συνεπιβατών τους και των οδηγών στις στάσεις λεωφορείων, οταν επιβιβάζονται στο λεωφορείο, καθόλη την διάρκεια της διαδρομής και οταν κατεβαίνουν από το λεωφορείο.


Η χρήση μάσκας προσώπου και πλαστικών γαντιών μιας χρήσης από τους επιβατες δεν είναι υποχρεωτική. Εισηγούμαστε όμως οπως τα χρησιμοποιείται, οταν υπάρχει η δυνατότητα, για την καλύτερη προφύλαξη του εαυτού σας, των συνεπιβατών σας και των οδηγών μας.


Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν επιβάτες ίσο με το 50% της χωρητικότητας τους - στρογγυλοποιημένο προς τον αμέσως πιο κάτω ακέραιο αριθμό (π.χ. ο αριθμός 6.35 μετατρέπεται σε 6). 


Παρακαλούμε στις κρίσιμες αυτές στιγμές όπως δείξετε την απαραίτητη κατανόηση και σεβασμό τόσο στις Κυβερνητικές αποφάσεις όσο και στις οδηγίες των οδηγών μας.


Γενικές ΠληροφορίεςΔιοικητικό ΣυμβούλιοΚώδικας Υποχρ. / Δεοντολογίας
Διαγωνισμός 01Διαγωνισμός 02
Φόρμα ΕπικοινωνίαςΦόρμα Εισηγήσεων / ΠαραπόνωνΦόρμα Αίτησης Εργοδότησης