Λεπτομέρειες Είδησης
Aλλαγές στα Κόμιστρα Εισιτηρίων από την Παρασκευή 22/01/2016
Wednesday, January 20, 2016
 

Μετά από απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων από την Παρασκευή 22/01/2016 τίθενται σε ισχύ οι ακόλουθες αλλαγές στα Κόμιστρα Εισιτηρίων:

  • Το Εφταήμερο Εισιτήριο αυξάνεται από €15 σε €20.
  • Το Μονοήμερο, Εφταήμερο, Μηνιαίο, Ετήσιο και το Μαθητικό Εισιτήριο θα ισχύει και για τις Νυχτερινές Διαδρομές μέχρι και τις 04:00 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας από την ημερομηνία λήξης του εισιτηρίου.
  • Οι Φοιτητές Πανεπιστημίων ανεξαρτήτως υπηκοότητας που θα δικαιούνται 50% έκπτωση στα κόμιστρα είναι αυτοί που θα επιδεικνύουν έγκυρη Φοιτητική Ταυτότητα των εξής Πανεπιστημίων: Παν. Κύπρου - Τεχνολογικό Παν. Κύπρου - Ανοικτό Παν. Κύπρου - Ευρωπαϊκό Παν. Κύπρου - Πανεπιστήμιο Frederic - Παν. Νεάπολης -Παν. Λευκωσίας - Univ. of Central Lancashire / Cyprus, καθώς επίσης και οι κάτοχοι έγκυρης Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων για Φοιτητές (ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία έχει εκδοθεί η κάρτα).
  • Κατόχοι Κοινωνικής Κάρτας και παιδιά κάτω των 18 ετών ανεξαρτήτως υπηκοότητας θα δικαιούνται 50% έκπτωση στα κόμιστρα (για παιδία από 13 έως και 18 ετών είναι απαραίτητη η παρουσίαση στον οδηγό λεωφορείου πολιτικής ή μαθητικής ταυτότητας).
  • Παιδιά κάτω των 6 ετών ανεξαρτήτως υπηκοότηταςκαι στρατιώτες δικαιούνται να ταξιδεύουν δωρεάν.

Γενικές ΠληροφορίεςΔιοικητικό ΣυμβούλιοΚώδικας Υποχρ. / Δεοντολογίας
Διαγωνισμός 01Διαγωνισμός 02
Φόρμα ΕπικοινωνίαςΦόρμα Εισηγήσεων / ΠαραπόνωνΦόρμα Αίτησης Εργοδότησης