Λεπτομέρειες Είδησης
Επ' αόριστο απεργία λεωφορείων από Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012
Monday, December 03, 2012
 

Σε επ’ αόριστο απεργία κατέρχονται από την Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, όλοι οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) καθώς λόγω ελλειμματικών πληρωμών των οφειλομένων κονδυλίων από το Κράτος, ο ΟΣΕΑ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και αδυνατεί στο παρών στάδιο να καταβάλει τους οφειλόμενους μισθούς στους υπαλλήλους της.

Λόγω της απεργίας δεν θα εκτελείται κανένα από τα δρομολόγια του ΟΣΕΑ, συμπεριλαμβανομένων και των μαθητικών δρομολογίων.


Η διεύθυνση του ΟΣΕΑ τονίζει ότι το πρόβλημα ρευστότητας καθώς και άλλα προβλήματα ουσίας που προκύπτουν λόγω διαφωνιών στην ερμηνεία της Σύμβασης Παραχώρησης Υπηρεσίας Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών που έχει υπογραφεί μεταξύ της αρμόδιας αρχής (Τμήμα Οδικών Μεταφορών) και των ανάδοχων εταιριών, θέτουν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα των ανάδοχων εταιριών αλλά και ολόκληρου του Συστήματος Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών.

Ο ΟΣΕΑ ευελπιστεί ότι το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων θα επιδείξει θετική στάση προς την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι ανάδοχες εταιρίες λεωφορείων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΟΣΕΑ απολογούνται στο επιβατικό κοινό για την τυχών ταλαιπωρία που θα υποστεί ως αποτέλεσμα των απεργιακών κινητοποιήσεων.
 


Νέα / Ανακοινώσεις
Γενικές ΠληροφορίεςΔιοικητικό ΣυμβούλιοΚώδικας Υποχρ. / Δεοντολογίας
Φόρμα ΕπικοινωνίαςΦόρμα Εισηγήσεων / ΠαραπόνωνΦόρμα Αίτησης Εργοδότησης